Aan de gegevens vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend,   design by RiDi ©

 

 

 

 

 

 

Brouwerswal 22                    |                    8401 DA                    |                    Gorredijk                    |                    0513 460 064                    |                    info@woonstijlmakelaars.nl

Woningen

Waar moet ik op letten bij het kopen van een woning?

Selecteer a.u.b. een sub pagina

 

- Binnenland

- Buitenland

- Nieuwbouw

- Huur

- Recreatie

- Bedrijfsgebouwen

- Gezocht

Woonstijl makelaars Gorredijk is VBO - lid en ingeschreven bij het SCVM Makelaars register onder nr. 08B232SCVM of 02R232SCVM en scvm gecertificeerd volgens ISO-17024 norm.

Er zijn veel valkuilen, maar we zetten een aantal tips op een rijtje om die te omzeilen:

 

1. Loop een verantwoord financieel risico. Maak een veilig financieel plaatje samen met uw hypotheek  verstrekker. Wees realistisch over de verkoop van uw eventuele eigen woning en over de kosten voor het opknappen of moderniseren van de nieuwe woning.

 

 

2. Weet wat u wilt. Zet op papier waar de woning zeker aan moet voldoen en wat gewenst is, maar niet noodzakelijk (uw minimale eisen). Bepaal ook wat u bereid bent te betalen voor uw extra wensen, zoals een garage, een extra slaapkamer of een serre. Kijk op huizen sites of uw wensenpakket realistisch is of vraag het uw Woonstijl makelaar.

 

 

3. Bekijk het van een technische kant. Uw gevoel is belangrijk maar zorg er ook voor dat u in beeld heeft of er technisch veel aan de woning schort. De verkoper heeft de plicht u (serieuze) gebreken te melden, maar voorkomen is beter dan genezen. Eventueel kunt u een bouw technische keuring laten uitvoeren. U kunt deze ook als ontbindende voorwaarde laten opnemen in de koopovereenkomst, waarbij afspraken worden gemaakt met betrekking tot de uitkomst van de keuring van het onroerendgoed. Woonstijl makelaars kan dit uiteraard voor u verzorgen