Aan de gegevens vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend,   design by RiDi ©

 

 

 

 

 

 

Brouwerswal 22                    |                    8401 DA                    |                    Gorredijk                    |                    0513 460 064                    |                    info@woonstijlmakelaars.nl

Recreatiewoningen

Onderstaand treft u een overzicht aan van ons actueel aanbod.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afbeelding

 

Bultweg 25 R, De Bult

 

Op Residence De Eese bij Steenwijk een VRIJSTAANDE chalet op wielen. Deze chalet staat op 212 m² eigen grond.

Park Residence (De Bult) is gelegen in een prachtig gebied van Noord-West-Overijssel, met in de buurt de gezellige steden Steenwijk en Meppel met in de nabijheid het watersport gebied Giethoorn en Nationaal Park De Weeribben.

 

€ 38.500,= k.k.

 

 

Afbeelding

 

Nieuwe Ruiterweg 5-14, Havelte

 

Op een pracht locatie, aan de rand van vakantiepark "Mooi Oavelt", op korte afstand van de prachtige natuur in het Holtingerveld een comfortabel, winterhard 5 persoons, vrijstaand recreatiechalet (2011) met eigen parkeerplaats. Rondom ligt een fraai aangelegde siertuin met diverse terrassen en een vrijstaande schuur/berging (ca. 6 m²).

Het geheel ligt op een huurkavel van ca. 350 m².

 

€ 49.000,= v.o.n.

 

 

Afbeelding

 

Duivenslaagte 2-5, De Bult                 

 

Aan de rand van Ressort "De Eese" direct tegen het bos gelegen een gerenoveerde goed onderhouden Recreatie Bungalow op 420 m2 eigen grond. Het geheel ligt in de bossen van de "Woldberg" met veel natuur, genieten van de rust. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

In het jaar 2017 is deze Recreatie woning gerenoveerd.

 

VERKOCHT

 

 

Afbeelding

 

Duivenslaagte 2-6, De Bult                 

 

ZEER SCHERPE PRIJS !! Aan de rand van Ressort "De Eese" direct tegen het bos gelegen een goed onderhouden Recreatie BUNGALOW met 186 m² eigen grond. Het geheel ligt in de bossen van de "Woldberg" met veel natuur, genieten van de rust. Bij deze Bungalow is voldoende parkeergelegenheid op het park.

 

VERKOCHT

 

 

Afbeelding

 

Duivenslaagte 2-7, De Bult                 

 

ZEER SCHERPE PRIJS !! Aan de rand van Ressort "De Eese" direct tegen het bos gelegen een goed onderhouden Recreatie BUNGALOW met 186 m² eigen grond. Het geheel ligt in de bossen van de "Woldberg" met veel natuur, genieten van de rust. Bij deze Bungalow is voldoende parkeergelegenheid op het park.

 

€78.000,= k.k.

 

 

Afbeelding

 

Duivenslaagte 2-25, De Bult                 

 

Aan de rand van Ressort "De Eese" direct tegen het bos een goed onderhouden Recreatie Bungalow op 301 m² eigen grond.

Het geheel ligt in de bossen van de "Woldberg" waar je volop kunt genieten van de vrije natuur met veel wandel en fiets mogelijkheden.

Ressort "De Eese" ligt tegen Steenwijk aan en ook Giethoorn is snel te bereiken.Zeer snelle verbinding via de A32 naar Heerenveen/Leeuwarden of Meppel/Zwolle.

 

€147.000,= k.k.

 

 

Afbeelding

 

Duivenslaagte 2-16, De Bult                 

 

Aan de rand van Ressort "De Eese" direct tegen het bos gelegen een goed onderhouden Recreatie Bungalow op 780 m² eigen grond. Het geheel ligt in de bossen van de Woldberg, het is hier volop genieten van de rust en de natuur, met veel wandel en fiets mogelijkheden.

 

Tevens is er voldoende parkeergelegenheid op het park

 

VERKOCHT

 

 

Afbeelding

 

Jannes Brugginkweg 3-4, Hoogersmilde                          

 

Het bungalowpark Hoogersmilde is een kleinschalig ruim opgezet park met prachtig tradioneel gebouwde Finse chalets. Vanuit het park wandelt of fiets u zo de bossen in. Ook voor de kinderen is er op 10 automin. een prachtig overdekt speelparadijs "speelstad Oranje"en voor gasten is de toegang tot het openlucht zwembad" Het Bosbad" gratis( tijdens het seizoen) of paardrijden op de tegenover gelegen manege.

 

VERKOCHT

 

 

 

 

Afbeelding

 

Jannes Brugginkweg 3-14, Hoogersmilde  

Aan de rand van het nationaal park "Het Drents Friese Wold" vindt u deze vrijstaande luxe traditioneel gebouwde Finse bungalow met carport. De voorzijde is met een degelijk houten veranda. Deze Finse recreatiewoning staat op 434 m2 eigen grond. De recreatiewoning is prachtig gelegen met uitzicht over een vijver. Door de gunstige ligging is het recreatiepark een ideale plek voor het maken van uitstapjes.

 

VERKOCHT

 

 

 

 

 

Afbeelding

 

Jannes Brugginkweg 3-18, Hoogersmilde

 

Op bungalowpark "Hoogersmilde" gelegen aan de rand van Nationaal Park Drents Friese Wold, een prachtig traditioneel gebouwde Finse bungalow met carport. De achterzijde is met een degelijk houten veranda. Deze recreatiewoning staat op 444 m2 eigen grond met uitzicht over een vijver. Het geheel is goed onderhouden.

De bungalow wordt grotendeels aangeboden inclusief inventaris.

 

 

VERKOCHT

 

 

 

 

Afbeelding

 

Zuidlaarderweg 37-65, Tynaarlo

 

Vrijstaande 4 persoons recreatievilla op het royaal opgezette Villapark Akenveen op 589 m² eigen grond. Het park ligt in een schitterende omgeving in de kop van Drenthe. Het betreft hier een woning uit 2001 geheel ingericht en voorzien van alle comfort. De woning heeft uitstekende verhuurmogelijkheden, mede door de gunstige ligging ten opzichte van Assen, Emmen en Groningen. Tevens zijn er veel fiets en wandelmogelijkheden.

 

€ 99.500,= k.k.