Aan de gegevens vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend,   design by RiDi ©

 

 

 

 

 

 

Brouwerswal 22           |            Gorredijk           |           Postbus 193           |           8400 AD           |           Gorredijk           |           0513 460 064           |           info@woonstijlmakelaars.nl

Brouwerswal 39a, Gorredijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omschrijving

Dichtbij het centrum en aan het water zijn op de eerste verdieping twee nieuwe 2-kamer appartementen te huur met gezamenlijk gebruik van keuken en badkamer.

 

Je kunt er zo in. Overal ligt laminaat, hangt er verlichting en zijn er jaloezieën voor de ramen. De keuken is compleet ingericht. Er is een combi oven, koelkast, vaatwasser en men kan er elektrisch koken. Ook is er een wasmachine en droger aanwezig. In de badkamer zit een douchecel, een inbouwkast voor de handdoeken, toilet en vaste wastafel.

Alles is goed geïsoleerd.

 

Voor de voordeur ligt een ruim omheind terras, welke gedeeltelijk overdekt is.

 

 

Indeling

Trapopgang 2x

 

Eerste verdieping

Omheind terras, voordeur met gang, verdeelmeterkast, keuken met inbouwapparatuur, wasmachine en droger, badkamer met toilet, vaste wastafel, douche en vast kastje. Woonkamer en slaapkamer.

 

Bouwjaar

2019

Perceel opp.

N.v.t.

Inhoud

108 m³

Woon opp.

38 m²

Aantal kamers

2

Type object

bovenwoning

servicekosten

€ 124,52 / mnd

 

 

Huurprijs

€ 450,=/mnd

Locatie op de kaart

Buurt gegevens

Kadastrale kaart

360° foto’s

Bekijk omgeving

steluwvraag

Brochure

Stel uw vraag

Aanvullende informatie

Margreet Visser

0513 460 064

 

Info@woonstijlmakelaars.nl

Verkopende makelaar

Gorredijk

Gorredijk (Fries: De Gordyk of De Gerdyk) is het grootste dorp in de gemeente Opsterland, in de Nederlandse provincie Friesland. Het ligt ten oosten van Heerenveen en ten zuidwesten van Drachten. Het dorp telde in 2017 7357 inwoners. Onder het dorp vallen ook de buurtschappen Oosterend en Kortezwaag. Die laatste was tot 1962 een zelfstandig dorp. Gorredijk en Kortezwaag vormde dan een dubbeldorp als Gorredijk-Kortezwaag, maar na enkele jaren werd besloten dit te verkorten tot Gorredijk en zo werd het oudere Kortezwaag per 1969 een buurtschap van Gorredijk.

Lees verd