Aan de gegevens vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend,   design by RiDi ©

 

 

 

 

 

 

Brouwerswal 22                    |                    8401 DA                    |                    Gorredijk                    |                    0513 460 064                    |                    info@woonstijlmakelaars.nl

Evert C. Slimstraat 12, St.-Annaparochie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omschrijving

Schitterende hoekwoning met aangebouwde garage en een aparte schuur op een rustige locatie op een perceel van 221 m² eigen grond. De woning heeft op de 2e verdieping nog een extra slaapkamer, waardoor deze woning 5 slaapkamers in totaal heeft. De woning is nu geheel onderheid en voorzien van een strookfundering. Het raamkozijn aan de voorzijde is vervangen door een kunststof kozijn met thermopane glas. De woonkamer heeft een open verbinding met de keuken. In de bijkeuken is een afgeschermd deel met aansluiting voor witgoedmachines.

 

Indeling

Hal met gang, mk, toilet, trapopgang, trapkast, woonkamer (28 m²), halfopen keuken (7 m²), bijkeuken (13 m²) met aanrecht en loopdeur naar terras, voorzien van witgoed aansluitingen, aangebouwde stenen garage (18m²) met loopdeur naar terras, tuinschuur / fietsenschuur (11 m²) met veranda (3,5 m²) en eigen achterom. De achtertuin biedt privacy, heeft een gemetselde vijver en is voorzien van afwateringsputjes.

 

1e verdieping

Overloop, vaste trap naar 2e verdieping, 2 slaapkamers voorzijde (6+10m²), badkamer met ligbad waar men ook in kan douchen, 2e toilet en vaste wastafel (4 m²), grote slaapkamer (13 m²)en slaapkamer (7m²) achterzijde,

 

2e verdieping

Ruime overloop met opstelling van de cv ketel, 5e slaapkamer (15 m²) met twee velux dakramen en bergruimtes.

 

Tuin

In de achtertuin is een gemetselde vijver gemaakt en twee terrassen. De tuin biedt veel privacy.

Bouwjaar

1971

Perceel opp.

221 m²

Inhoud

300 m³

Woon opp.

110 m²

Aantal kamers

6

Type object

Hoekwoning

Aanvaarding

In overleg

 

 

Vraagprijs

€ 145.000,= k.k.

Locatie op de kaart

Buurt gegevens

Kadastrale kaart

360° foto’s

Bekijk omgeving

steluwvraag

Brochure

Stel uw vraag

Aanvullende informatie

Margreet Visser

0513 460 064

 

Info@woonstijlmakelaars.nl

Verkopende makelaar

Sint-Annaparochie

Sint-Annaparochie (Bildts, Fries: Sint Anne) is als hoofdplaats het grootste dorp van de gemeente het Bildt, provincie Friesland. Sint-Annaparochie ligt ongeveer 15 kilometer ten noordwesten van Leeuwarden en Sint-Annaparochie heeft ongeveer 5000 inwoners. De eerste naam die Sint-Annaparochie  kreeg van bewoners die het gebied als eerst bewoonden was "Altoenae", vernoemd naar een plaatsen waar de bewoners van het nieuwe gebied vandaan kwamen,Wijngaarden Kijfhoek, Zuid-Holland. Het kleinere dorp Nij Altoenea ten noorden van Sint-Annaparochie is een oorspronkelijk naam die nog refereert aan de oorspronkelijk gebruikte naam van het hoofddorp.

Lees verder