Aan de gegevens vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend,   design by RiDi ©

 

 

 

 

 

 

Brouwerswal 22           |            Gorredijk           |           Postbus 193           |           8400 AD           |           Gorredijk           |           0513 460 064           |           info@woonstijlmakelaars.nl

Boijlerweg 64, Boijl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omschrijving

Op een prachtige, landelijke locatie, op de grens van Friesland en Drenthe, in het mooie dorp Boijl, een keurig onderhouden VRIJSTAANDE WONING met aanbouw. (uitbreiding van Woonkamer, Bijkeuken, Slaapkamer met douche en een extra toilet (douche/toilet met vloerverwarming).

Een vrijstaande grote garage (5/5 m) en een ruime achtertuin op het zuiden. Het geheel ligt op 500 m² eigen grond.

 

Indeling

Begane grond:

Entree, hal met meterkast, trapopgang en kelder van ruim 3 m², half open keuken, woonkamer met daarachter een grote eethoek en werkkamer en via een schuifdeur naar het terras, slaapkamer met douche en extra toilet, bijkeuken met toilet. Hele woning wordt verwarmd d.m.v. C.V. en als extra verwarming een gaskachel in de woonkamer.

 

Eerste verdieping

Overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk ca. 8 m², 7 m² en 7 m².

 

Tuin

Een keurig aangelegde tuin aan de voorzijde van de woning en achter de woning ligt een ruime tuin op het zuiden, met veel privacy.

 

Bijzonderheden

Algemeen:

Bouwjaar 1955;

Perceelgrootte: 500 m²;

Woonoppervlakte; 111 m²;

In het jaar 2012 aanbouw/uitbreiding woon(werk)kamer, bijkeuken en slaapkamer met douche en toilet, volledig geïsoleerd, dubbel glas, hetgeen zeer veel extra ruimte biedt;

De woning heeft een eigen oprit en geeft ruimte voor meerdere auto's.

Bouwjaar

1955

Perceel opp.

500 m²

Inhoud

295 m³

Woon opp.

105 m²

Aantal kamers

5

Type object

Vrijstaande woning

Aanvaarding

In overleg

 

 

Vraagprijs

€ 199.000,= k.k.

Locatie op de kaart

Buurt gegevens

Kadastrale kaart

360° foto’s

Bekijk omgeving

steluwvraag

Brochure

Stel uw vraag

Aanvullende informatie

Henk Schreur

0513 460 064

06 513 647 05

Henk.schreur@woonstijlmakelaars.nl

Verkopende makelaar

Boijl

Boijl (Fries: Boyl, Stellingwerfs: Buil) is een dorp in de gemeente Weststellingwerf, provincie Friesland. Boijl ligt ten noordoosten van Wolvega en Boijl heeft ongeveer 900 inwoners.

 

Geschiedenis van Boijl

Van Boijl wordt voor het eerst in de oorkonde van 9 september 1320 melding gemaakt. Van der Aa zegt over de situatie in Boijl omstreeks 1850:

'van dit dorp liggen de huizen, ter wederzijde van de kerk, in het geboomte verspreid. Men telt, met de daaronder behoorende buurtjes Boekholt en Rijserpekamp, 300 inw., alle Herv., die tot de gemeente Noordwolde - en - Beuil behooren, en hier eene kerk zonder toren hebben'.

Lees verder