Aan de gegevens vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend,   design by RiDi ©

De Rival 16

Gorredijk

€ 299.000,= k.k.

 

 

U kunt ons ook vinden op:


In de spotlight

 Woningen binnenland gesorteerd op

U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:

 

 

 

 

 

 

Brouwerswal 22                    |                    8401 DA                    |                    Gorredijk                    |                    0513 460 064                    |                    info@woonstijlmakelaars.nl

U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:

 

 

Afbeelding

 

Molenkampweg 2II, Havelte

 

Op een toplocatie in het prachtige Havelte staat een ruim Appartement gelegen op de 1e en 2e verdieping. Weinig onderhoud met veel wooncomfort. Het geheel ligt in het centrum van Havelte. Vanaf het appartement kunt u volop genieten van de Drentse natuur, op de fiets of wandelen naar de hunebedden en heidevelden door het Holtingerveld. Havelte is een dorp en maakt deel uit van de gemeente Westerveld en ligt aan de Drentse Hoofdvaart met goede verbindingen via de A 32 en A 28 naar Meppel/Zwolle/Heerenveen.

 

 

VERKOCHT

 

 

Afbeelding

 

Molenkampweg 9, Havelte

 

TOP LOCATIE:

Gelegen in het centrum van het mooie dorp Havelte, een vrijstaande woning op 887 m² eigen grond.

Havelte is een gezellig en levendig dorp aan de Drentse Hoofdvaart met een snelle en goede verbinding via de A28/A32 resp. naar Zwolle/Heerenveen-Leeuwarden.

Dit dorp maakt deel uit van de Gemeente Westerveld.

Het biedt vele mogelijkheden om van de rust te genieten; u bent direct in de bossen en op de heide met mooie wandel- en fietspaden.

 

VERKOCHT

 

 

Afbeelding

 

Nieuwe Ruiterweg 5-14, Havelte

 

Op een pracht locatie, aan de rand van vakantiepark "Mooi Oavelt", op korte afstand van de prachtige natuur in het Holtingerveld een comfortabel, winterhard 5 persoons, vrijstaand recreatiechalet (2011) met eigen parkeerplaats. Rondom ligt een fraai aangelegde siertuin met diverse terrassen en een vrijstaande schuur/berging (ca. 6 m²).

Het geheel ligt op een huurkavel van ca. 350 m².

 

VERKOCHT

 

 

Afbeelding

 

Noorderdwarsvaart 159a, Drachten

 

Nabij het centrum van Drachten, de Kaden en de Wiken, staat dit geheel goed onderhouden vrijstaand woonhuis, gebouwd in 2005.

De woning staat op een perceel van 642 m2 met hierop een houten garage van 60 m2, geschikt voor 2 auto's.

Rondom de garage is veel ruimte voor het terras, waar men verrassend veel privacy heeft om te zitten bij een relaxte zomeravond.

Op de begane grond is ook een slaapkamer en een badkamer,..

 

VERKOCHT

 

 

Afbeelding

 

Reinder de Vriessingel 49, Opeinde

 

Op prachtige stand gelegen zeer goed onderhouden ROYALE vrijstaande woning met aangebouwde garage. Deze degelijk gebouwde woning is op een hoekperceel gelegen, waardoor u vanuit de woning een FANTASTISCH UITZICHT over vaarwater en groenvoorziening heeft. Eigen grond 418 m². Opeinde is een mooi, rustig dorp onder de rook van Drachten, waar in het centrum alle voorzieningen aanwezig zijn.

 

Bent u op zoek naar een woning die af is? Dan is dit de ideale woning voor u.

 

VERKOCHT

 

 

 

Afbeelding

 

Schapenstreek 5, Ruinen                      

 

Genieten in de omgeving van Ruinen.!!

Bloem & Ri is een zeer goedlopende groepsaccommodatie, bijna 3 kilometer ten zuiden van het gezellige Ruinen. In en om deze woonboerderij zijn er vele mogelijkheden om te wandelen of te fietsen en te genieten van de buitenlucht en de prachtige natuur zoals de schaapskooi en de heide. Een B & B op een woonboerderij, wat geweldigd!!!

 

€ 905.000,= k.k.

 

 

Afbeelding

 

Smidslaantje 81, Appelscha                     

 

Vrijstaande woning gelegen op 335 m² grond. Nabij de bossen, restaurants, fiets- en wandelpaden van Appelscha. 5 kamers (3 slaapkamers) Garage, carport en aangebouwde serre.

De woning is solide aan de buitenkant. Binnen is de woning goed bewoonbaar, maar dient gemoderniseerd te worden.

 

€ 229.500,= k.k.

 

 

Afbeelding

 

Uffelterkerkweg 2, Havelte

 

Aan de rand van het dorp Havelte, op een bijzondere locatie een 2-onder-één-kap-NIEUWBOUW WONING, met grote schuur/berging en weiland, totaal 8.825 m² eigen grond. Nieuwbouw 2009 met rieten dak en volledig geïsoleerd. Deze locatie biedt vele mogelijkheden o.a. voor het houden van kleinvee of meerdere paarden. Havelte is een dorp en maakt deel uit van de Gemeente Westerveld en ligt aan de Drentse Hoofdvaart met goede verbindingen via de A32, A28 respectievelijk Heerenveen, Leeuwarden / Meppel, Zwolle.

 

VERKOCHT

 

 

Afbeelding

 

Zuidlaarderweg 37-65, Tynaarlo

 

** IN PRIJS VERLAAGD ** Vrijstaande 6 persoons recreatievilla op het royaal opgezette Villapark Akenveen op 589 m² eigen grond. Het park ligt in een schitterende omgeving in de kop van Drenthe. Het betreft hier een woning uit 2001 geheel ingericht en voorzien van alle comfort. De woning heeft uitstekende verhuurmogelijkheden, mede door de gunstige ligging ten opzichte van Assen, Emmen en Groningen. Tevens zijn er veel fiets en wandelmogelijkheden.

 

VERKOCHT

 

Vorige  1  2  3 Volgende

Vorige  1  2  3 Volgende