Aan de gegevens vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend,   design by RiDi ©

Boijlerweg 64

Boijl

€ 199.000,= k.k.

 

 

U kunt ons ook vinden op:


In de spotlight

 Woningen binnenland gesorteerd op

U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:

 

 

 

 

 

 

Brouwerswal 22                    |                    8401 DA                    |                    Gorredijk                    |                    0513 460 064                    |                    info@woonstijlmakelaars.nl

U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:

 

 

Afbeelding

 

Hoofdstraat oost 76, Wolvega

 

Dit fraaie bovenappartement(penthouse) is gelegen op korte afstand van het centrum van Wolvega, en op 5 auto minuten van de belangrijkste uitvalswegen (Oosterwolde, Heerenveen).

Het in 1997 gebouwde penthouse is zeer goed geïsoleerd (muur-dak-vloer). Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Alle wanden in de woning zijn voorzien van stucwerk in een neutrale kleur.

 

€ 274.500,= k.k.

 

 

 

Afbeelding

 

Jannes Brugginkweg 3-4, Hoogersmilde

 

Het bungalowpark Hoogersmilde is een kleinschalig ruim opgezet park met prachtig tradioneel gebouwde Finse chalets. Vanuit het park wandelt of fiets u zo de bossen in. Ook voor de kinderen is er op 10 automin. een prachtig overdekt speelparadijs "speelstad Oranje"en voor gasten is de toegang tot het openlucht zwembad" Het Bosbad" gratis( tijdens het seizoen) of paardrijden op de tegenover gelegen manege.

 

VERKOCHT

 

 

 

 

 

 

Afbeelding

 

Jannes Brugginkweg 3-14, Hoogersmilde

 

Aan de rand van het nationaal park "Het Drents Friese Wold" vindt u deze vrijstaande luxe traditioneel gebouwde Finse bungalow met carport. De voorzijde is met een degelijk houten veranda. Deze Finse recreatiewoning staat op 434 m2 eigen grond. De recreatiewoning is prachtig gelegen met uitzicht over een vijver. Door de gunstige ligging is het recreatiepark een ideale plek voor het maken van uitstapjes.

 

€ 82.000,= k.k.

 

 

 

 

 

 

Afbeelding

 

Jannes Brugginkweg 3-18, Hoogersmilde

 

Op bungalowpark "Hoogersmilde" gelegen aan de rand van Nationaal Park Drents Friese Wold, een prachtig traditioneel gebouwde Finse bungalow met carport. De achterzijde is met een degelijk houten veranda. Deze recreatiewoning staat op 444 m2 eigen grond met uitzicht over een vijver. Het geheel is goed onderhouden.

De bungalow wordt grotendeels aangeboden inclusief inventaris.

 

 

€ 86.000,= k.k.

 

 

 

 

 

 

Afbeelding

 

Jan van der Zeestraat 33, Groningen  

 

Op een mooie locatie in de wijk Minerva te Hoogkerk nabij diverse voorzieningen en uitvalswegen gelegen een goed onderhouden VRIJSTAANDE WONING met ruime garage op 610 m² eigen grond. Met extra schuurruimte, tuinberging, houtopslag en een mooi aangelegde tuin op het zuiden. Deze onderhoudsvriendelijke woning is geheel voorzien van kunstof kozijnen en dubbelglas.

 

VERKOCHT

 

 

 

 

 

 

Afbeelding

 

Lange Baan 13, Ureterp                      

 

In een kindvriendelijke buurt gelegen, ROYALE vrijstaande woning met grote aangebouwde stenen garage met carport. Deze degelijk gebouwde woning uit 1991 is ruim en goed onderhouden. Eigen grond 451m². Bent u op zoek naar een woning met veel ruimte en weinig onderhoud, dan is dit de ideale woning voor u. Tegenover de woning is een speeltuin aanwezig. In het park vlakbij kunt u een ommetje maken,

 

VERKOCHT

 

 

Afbeelding

 

Looweg 8, Emmen                      

 

Twee woningen op een mooie plek, 10 minuten lopen v. centrum  Emmen, deze prachtige zeer ruime vrijstaande woning met boven de grote garage nog een woning(zie bijz.h.) De hoofdwoning is  ideaal voor oudere mensen, doordat er een slaapkamer met badkamer op de begane grond is, maar ook  op 2 minuten afstand van de basisschool ideaal voor een gezin.

 

€ 349.000,= k.k.

 

 

Afbeelding

 

Merkebuorren 26, Wijnjewoude

 

Op een mooie locatie in het dorp Wijnjewoude gelegen een vrijstaande woning op 357 m2 eigen grond met vrij uitzicht. Deze woning is volledig gerenoveerd, met o.a. nieuw geisoleerd dak met nieuwe dakpannen en een tweetal nieuwe kunststof dakkapellen, nieuwe badkamer met ligbad.

Een ruime tuin een vrijstaande garage ca 21 m2 met zolder en werkplaats met daar achter een tuinhuisje.

 

 

VERKOCHT

 

 

 

Afbeelding

 

Molenweg 46, Havelte

 

Op een mooie groene locatie in het dorp, met vrij uitzicht, gelegen nabij het centrum een SENIORENAPPARTEMENT. Dit appartement ligt op de begane grond. Het heeft ook een terras en een inpandige berging. In dit gebouw is een lift aanwezig. Het appartementencomplex de Hofstede heeft een eigen centrale ingang.

 

 

Verkocht o.v.b.

 

Vorige  1  2  3  Volgende

Vorige  1  2  3  Volgende