Aan de gegevens vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend,   design by RiDi ©

Noorderdwarsvaart 159 a

Drachten

€ 325.000,= k.k.

 

 

U kunt ons ook vinden op:


In de spotlight

 Woningen binnenland gesorteerd op

U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:

 

 

 

 

 

 

Brouwerswal 22                    |                    8401 DA                    |                    Gorredijk                    |                    0513 460 064                    |                    info@woonstijlmakelaars.nl

U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:

 

 

Afbeelding

 

Aengwirderweg 400, Gersloot

 

BIJZONDER !  Op een unieke locatie een ruime woning met landelijk uitzicht op een groot perceel van 4.535 m² eigen grond.

 Ligging aan een rustige weg en snelle verbinding naar Heerenveen en A7. Naast de woning staat een grote schuur. De woning is geheel gemoderniseerd. Voorzien van isolatieglas en eerste verdieping voorzien van kunststof kozijnen . De woning is voorzien van vloerverwarming en heeft als extra een houtkachel.

 

VERKOCHT

 

 

Afbeelding

 

Barmaheerd 27, Groningen

 

Creatief vergrote eengezinswoning in een gewilde buurt, deze zeer ruime, verhuurde keurig onderhouden eindwoning grenst aan een parkeerterrein en biedt een rustige woonomgeving door de speels opgezette kindvriendelijke woonwijk tussen de voordeur en de doorgaande rijweg. De losstaande berging is aan de voorzijde.

 De woning is voorzien van een drietal keukens en een dubbele

 douche en een extra badkamer.

 

€ 309.000,= k.k.

 

 

 

Afbeelding

 

Binnendyk 15, Rottum

 

Unieke vrijstaande woning in zogeheten notarisstijl op een grote kavel aan de rand van het dorp, de woning is nu grotendeels geisoleerd. Het dak is in 2011/2012 vernieuwd en geïsoleerd. Vrijstaande garage op het erf. Veel originele details zijn nog aanwezig, zoals de vier schoorstenen met zinken schoonsteenkap.

 

€ 325.000,= k.k.

 

 

 

Afbeelding

 

Boterpol 72, Wateren

 

Op een pracht locatie, op een zeer ruim perceel van maar liefst 1.999 m² staat een goed onderhouden woning. Deze woning ligt midden in nationaal park "Het Drents Friese Wold" uniek gelegen voor liefhebber(s) die houden van natuur rust en veel ruimte. In de nabije omgeving veel fiets-, wandel- en paardrijpaden door de uitgestrekte bossen en heidevelden.

 

VERKOCHT

 

 

Afbeelding

 

Boven Oosterdiep 106, Veendam

 

Majesteitelijk wonen aan vaarwater in het centrum van de stad. Recentelijk geheel vernieuwde Woonboerderij (4000m3) met Inpandige schuren(550 m2 en 80 m2) met nieuwe beton vloeren,en beschoten dak,zijn zeer geschikt voor gebruik als (atelier,opslagruimte of caravanstalling,etc.). En 3 vrijstaande garageboxen, en veel parkeerruimte.

 

€ 574.000,= k.k.

 

 

 

Afbeelding

 

De Rikking 84, Steenwijk

 

In een rustige woonwijk een goed onderhouden tussenwoning met 4 slaapkamers en berging op 152 m² eigen grond.

De woning is gelegen op korte afstand van het centrum, scholen, sportaccommondaties, NS-intercity station en gezondsheidscentrum.

 

€ 165.000,= k.k.

 

 

 

 

Afbeelding

 

De Streek 28, Terwispel

 

Schitterend gelegen net buiten de bebouwde kom van Terwispel een groot perceel als bouwkavel. De achterkant ligt op het zuiden en kijkt over de landerijen uit. De bestaande woning mag worden afgebroken en verplaatst, mits hiervan vooraf een goede schets van gemaakt wordt.

 

€ 249.000,= k.k.

 

 

 

Afbeelding

 

De Vlecke 6, Gorredijk

 

Keurige en nette hoekwoning aan een rustig hofje in Gorredijk. Deze hoekwoning heeft een nieuwe keuken met apart kook- en spoelgedeelte v.v.  inbouwapparatuur  en  de woning  is goed geïsoleerd. Er is behalve de aangebouwde stenen berging ook een aangebouwde houten tuinschuur en een achterom. Een heerlijke rustige plek voor kinderen in deze afgeschermde tuin.

 

€ 152.500,= k.k.

 

 

 

 

 

Afbeelding

 

De Weidenweg 49, Ruinen

 

LANDELIJK GELEGEN VRIJSTAANDE WONING in Ruinen met veel ruimte, privacy en vrijheid, GROTE TUIN rondom op maar liefst 1.491 m² . Grote vrijstaande garage met berging. VRIJ UITZICHT over de landerijen met meerdere terassen en een mooi aangelegde vijver.

 De woning gelegen in de Gemeente "De Wolden" tussen Ruinen en Koekange met alle voorzieningen en is goed bereikbaar via de A28

 

VERKOCHT

 

 

 

 

Afbeelding

 

Dennenlaan 22, Havelte

 

ZEER RUIME HOEKWONING aan een rustige straat nabij het centrum van Havelte. Op loopafstand van winkels, school, zwembad en natuur.

Deze woning heeft tijdens de renovatie een uitbouw aan de achterzijde gekregen, hierdoor is er veel extra ruimte ontstaan: een woonkamer met open keuken van maar liefst 53 m2 en voorzien van een mooie eikenhouten vloer en een schuifpui naar het achter terras.

 

Verkocht o.v.b.

 

 

 

 

Afbeelding

 

Domela Nieuwenhuisstraat 5, Appelscha

 

Op een mooie locatie in het dorp Appelscha een goed onderhouden royale geschakelde woning op 327 m² eigen grond met aangebouwde garage. Alle voorzieningen van Appelscha en het "Drents Friese Woud" zijn op fietsafstand gelegen.

 

Verkocht o.v.b.

 

 

 

 

Afbeelding

 

Dopheide 8, Steenwijk

 

** ZEER SCHERPE PRIJS ** In een rustige en een kindvriendelijke woonomgeving een goed onderhouden twee onder een kapwoning met garage en achtertuin grenzend aan het bos. De woning is gebouwd in het jaar 1996 en staat op 325 m2 eigen grond. Dit geheel staat in de wijk "Paddepoel" aan de rand van Steenwijk.

 

VERKOCHT

 

 

 

Afbeelding

 

Ekke Dijkstraweg 1, Jubbega

 

In het mooie dorp Jubbega een goed onderhouden vrijstaande woning op 404 m² eigen grond, met garage schuur en tuin. Woonhuis voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. (2007) Bovendien is de woning gelegen in de onmiddellijke nabijheid van school, diverse winkels en openbaar vervoer.

 

 

€ 210.000,= k.k.

 

 

 

 

Afbeelding

 

Evert C. Slimstraat 12, St.-Annaparochie

 

Schitterende hoekwoning met aangebouwde garage en een aparte schuur op een rustige locatie op een perceel van 221 m² eigen grond. De woning heeft op de 2e verdieping nog een extra slaapkamer, waardoor deze woning 5 slaapkamers in totaal heeft. De woning is nu geheel onderheid en voorzien van een strookfundering. Het raamkozijn aan de voorzijde is vervangen door een kunststof kozijn met thermopane glas

 

 

€ 145.000,= k.k.

 

 

 

 

Afbeelding

 

Hoofdstraat oost 76, Wolvega

 

Dit fraaie bovenappartement(penthouse) is gelegen op korte afstand van het centrum van Wolvega, en op 5 auto minuten van de belangrijkste uitvalswegen (Oosterwolde, Heerenveen).

Het in 1997 gebouwde penthouse is zeer goed geïsoleerd (muur-dak-vloer). Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Alle wanden in de woning zijn voorzien van stucwerk in een neutrale kleur.

 

€ 274.500,= k.k.

 

1  2  3 Volgende

1  2  3 Volgende