Aan de gegevens vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend,   design by RiDi ©

Reinder de Vriessingel 49

Opeinde

€ 339.000,= k.k.

 

 

U kunt ons ook vinden op:


In de spotlight

 Woningen binnenland gesorteerd op

U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:

 

 

 

 

 

 

Brouwerswal 22                    |                    8401 DA                    |                    Gorredijk                    |                    0513 460 064                    |                    info@woonstijlmakelaars.nl

U kunt ons ook vinden op:
U kunt ons ook vinden op:

 

 

Afbeelding

 

Aengwirderweg 400, Gersloot

 

BIJZONDER !  Op een unieke locatie een ruime woning met landelijk uitzicht op een groot perceel van 4.535 m² eigen grond.

 Ligging aan een rustige weg en snelle verbinding naar Heerenveen en A7. Naast de woning staat een grote schuur. De woning is geheel gemoderniseerd. Voorzien van isolatieglas en eerste verdieping voorzien van kunststof kozijnen . De woning is voorzien van vloerverwarming en heeft als extra een houtkachel.

 

VERKOCHT

 

 

Afbeelding

 

Anne Vondelingstraat 21, Appelscha

 

Op een mooie locatie in het dorp Appelscha een goed onderhouden royale geschakelde woning op 384 m² eigen grond met aangebouwde garage en een veranda van 3,30 m bij 3,80 m. Alle voorzieningen van Appelscha en het "Drents Friese Woud" zijn op fietsafstand gelegen.

 

VERKOCHT

 

 

Afbeelding

 

Barmaheerd 27, Groningen

 

Creatief vergrote eengezinswoning in een gewilde buurt, deze zeer ruime, verhuurde keurig onderhouden eindwoning grenst aan een parkeerterrein en biedt een rustige woonomgeving door de speels opgezette kindvriendelijke woonwijk tussen de voordeur en de doorgaande rijweg. De losstaande berging is aan de voorzijde.

 De woning is voorzien van een drietal keukens en een dubbele

 douche en een extra badkamer.

 

€ 335.000,= k.k.

 

 

 

Afbeelding

 

Boterpol 72, Wateren

 

Op een pracht locatie, op een zeer ruim perceel van maar liefst 1.999 m² staat een goed onderhouden woning. Deze woning ligt midden in nationaal park "Het Drents Friese Wold" uniek gelegen voor liefhebber(s) die houden van natuur rust en veel ruimte. In de nabije omgeving veel fiets-, wandel- en paardrijpaden door de uitgestrekte bossen en heidevelden.

 

VERKOCHT

 

 

Afbeelding

 

Boudewijn Leenheerstraat 27, Jubbega

 

Goed onderhouden vrijstaande woning aan de rand van het dorp Jubbega en toch dichtbij het centrum. Het perceel grond is ruim te noemen en heeft twee tuinhuisjes. De losstaande garage is van steen. De woning heeft een uitbouw over de volle diepte van de woning waardoor er meer ruimte op de begane grond gecreeerd is. Voor de grote voorzieningen is men aangewezen op Gorredijk en Heerenveen.

 

VERKOCHT

 

 

Afbeelding

 

Boven Oosterdiep 106, Veendam

 

Majesteitelijk wonen aan vaarwater in het centrum van de stad. Recentelijk geheel vernieuwde Woonboerderij (4000m3) met Inpandige schuren(550 m2 en 80 m2) met nieuwe beton vloeren,en beschoten dak,zijn zeer geschikt voor gebruik als (atelier,opslagruimte of caravanstalling,etc.). En 3 vrijstaande garageboxen, en veel parkeerruimte.

 

€ 574.000,= k.k.

 

 

 

Afbeelding

 

Brouwerswal 22, Gorredijk

 

Groot woonhuis onder architectuur gebouwd in 1938 met ruim kantoor bouwjaar 1997. De woning is in 2017 van buiten geheel geschilderd. Van binnen is het interieur door een binnenhuisarchitect onderhanden genomen, vooral omdat de blauwe makkumer aardewerk tegeltjes in de grote hal niet verwijderd mogen worden. Het 1e toilet is gerenoveerd in de stijl van het huis.

 

Op aanvraag

 

 

 

Afbeelding

 

De Rikking 84, Steenwijk

 

In een rustige woonwijk een goed onderhouden tussenwoning met 4 slaapkamers en berging op 152 m² eigen grond.

De woning is gelegen op korte afstand van het centrum, scholen, sportaccommondaties, NS-intercity station en gezondsheidscentrum.

 

€ 165.000,= k.k.

 

 

 

 

Afbeelding

 

De Weidenweg 49, Ruinen

 

LANDELIJK GELEGEN VRIJSTAANDE WONING in Ruinen met veel ruimte, privacy en vrijheid, GROTE TUIN rondom op maar liefst 1.491 m² . Grote vrijstaande garage met berging. VRIJ UITZICHT over de landerijen met meerdere terassen en een mooi aangelegde vijver.

 De woning gelegen in de Gemeente "De Wolden" tussen Ruinen en Koekange met alle voorzieningen en is goed bereikbaar via de A28

 

VERKOCHT

 

 

 

 

Afbeelding

 

Dennenlaan 22, Havelte

 

ZEER RUIME HOEKWONING aan een rustige straat nabij het centrum van Havelte. Op loopafstand van winkels, school, zwembad en natuur.

Deze woning heeft tijdens de renovatie een uitbouw aan de achterzijde gekregen, hierdoor is er veel extra ruimte ontstaan: een woonkamer met open keuken van maar liefst 53 m2 en voorzien van een mooie eikenhouten vloer en een schuifpui naar het achter terras.

 

VERKOCHT

 

 

 

Afbeelding

 

Domela Nieuwenhuisstraat 5, Appelscha

 

Op een mooie locatie in het dorp Appelscha een goed onderhouden royale geschakelde woning op 327 m² eigen grond met aangebouwde garage. Alle voorzieningen van Appelscha en het "Drents Friese Woud" zijn op fietsafstand gelegen.

 

VERKOCHT

 

 

 

Afbeelding

 

Dopheide 8, Steenwijk

 

** ZEER SCHERPE PRIJS ** In een rustige en een kindvriendelijke woonomgeving een goed onderhouden twee onder een kapwoning met garage en achtertuin grenzend aan het bos. De woning is gebouwd in het jaar 1996 en staat op 325 m2 eigen grond. Dit geheel staat in de wijk "Paddepoel" aan de rand van Steenwijk.

 

VERKOCHT

 

 

 

Afbeelding

 

Duivenslaagte 2-6, De Bult                 

 

ZEER SCHERPE PRIJS !! Aan de rand van Ressort "De Eese" direct tegen het bos gelegen een goed onderhouden Recreatie BUNGALOW met 186 m² eigen grond. Het geheel ligt in de bossen van de "Woldberg" met veel natuur, genieten van de rust. Bij deze Bungalow is voldoende parkeergelegenheid op het park.

 

€84.000,= k.k.

 

 

Afbeelding

 

Ekke Dijkstraweg 1, Jubbega

 

In het mooie dorp Jubbega een goed onderhouden vrijstaande woning op 404 m² eigen grond, met garage schuur en tuin. Woonhuis voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. (2007) Bovendien is de woning gelegen in de onmiddellijke nabijheid van school, diverse winkels en openbaar vervoer.

 

 

€ 210.000,= k.k.

 

 

1  2  3 Volgende

1  2  3 Volgende