Aan de gegevens vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend,   design by RiDi ©

 

 

 

 

 

 

Brouwerswal 22           |            Gorredijk           |           Postbus 193           |           8400 AD           |           Gorredijk           |           0513 460 064           |           info@woonstijlmakelaars.nl

Binnendyk 15, Rottum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omschrijving

Unieke vrijstaande woning in zogeheten notarisstijl op een grote kavel aan de rand van het dorp, de woning is nu grotendeels geisoleerd. Het dak is in 2011/2012 vernieuwd en geïsoleerd. Vrijstaande garage op het erf. Veel originele details zijn nog aanwezig, zoals de vier schoorstenen met zinken schoonsteenkap. De woning is aan de westzijde voorzien van openslaande tuindeuren en een loopdeur naar het terras. Rust en ruimte kan men hier vinden.

De grote kavel nodigt voor paardenliefhebbers uit om hier een weiland voor paarden te hebben.

In dezelfde straat is de manege vlakbij op loopafstand. Het dorp heeft een eigen basisschool, dorpshuis en tennisbaan.

 

Indeling

Zijentree met grote hal, trapopgang naar de 1e verdieping, toilet, bijkeuken met achterentree, ruime keuken met loopdeur naar terras, L vormige kamer met openslaande tuindeuren naar terras.

 

1e verdieping

overloop, badkamer met douchegedeelte, vaste wastafel en 2e toilet. 3 slaapkamers, waarvan 1 erg ruim is mede door de dakkapel.

 

Tuin

De voor en zijtuin op het westen is een siertuin met grasveld en met bomen omringd. De achtertuin geeft toegang tot de garage en een weiland. De zijkant van de woning op het oosten is oprijlaan naar de voordeur, achterdeur en garage.

Bouwjaar

1907

Perceel opp.

3220 m²

Inhoud

378 m³

Woon opp.

121 m²

Aantal kamers

4

Type object

Vrijstaande woning

Aanvaarding

In overleg

 

 

Vraagprijs

€ 325.000,= k.k.

Locatie op de kaart

Buurt gegevens

Kadastrale kaart

360° foto’s

Bekijk omgeving

steluwvraag

Brochure

Stel uw vraag

Aanvullende informatie

Margreet Visser

0513 460 064

Info@woonstijlmakelaars.nl

Verkopende makelaar

Rottum

Rottum (Fries: Rottum) is een dorp in de gemeente Scharsterland, in de Nederlandse provincie Friesland. Rottum ligt ten zuidwesten van Heerenveen, aan de N 924 naar Rotsterhaule. Rottum telt ongeveer 700 inwoners. Op de begraafplaats van Rottum bevindt zich ook een van de klokkenstoelen in Friesland.

 

Lees verder