Aan de gegevens vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend,   design by RiDi ©

 

 

 

 

 

 

Brouwerswal 22                    |                    8401 DA                    |                    Gorredijk                    |                    0513 460 064                    |                    info@woonstijlmakelaars.nl

Barmaheerd 27, Groningen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omschrijving

Creatief vergrote eengezinswoning met 10 vertrekken in een gewilde nette sociale buurt,. Deze zeer ruime, verhuurde keurig onderhouden eindwoning grenst aan een parkeerterrein en een speelgelegenheid in een groene straat. Door de speels opgezette kindvriendelijke woonwijk biest het een rustige woonomgeving met 5 minuten loopafstand van het mooie Recreatie/Natuurgebied KARDINGE. Een prachtig wandel en fietswgebied, waar u vanaf een heuvel een mooi uitzicht over de stad Groningen heeft. De mogelijkheden om te ontspannen en toeristisch gezien zijn er uitstekend. Alle sporten lunnen daar beoefend worden en tevens is er mooi zwemwater (Het Zilvermeer), voor kinderen zeer geschikt. Ook een overdekt zwemparadijs maakt het geheel compleet, een skihal en apekooi, een schaatsbaan en klimhal, niets is te gek!

Tegenover het pad is Kinderopvang de Rode Pimpernel en het Gezondheiscentrum Beyum gevestigd. Er zijn twee winkelcentra op 5 minuten loopafstand, het centrum van Groningen is op 15/20 min. fietsafstand en 10 min. met de auto.

Het pand heeft eenbovenverdieping met een zitkamer en twee skaapkamers en is niet verhuurd. Het kan desgewenst verhuurd aangeboden worden. Het geheel staat in verbinding met beneden, de 7 gemeubileerde vertrekken zijn verzorgd en goed te verhuren, het verloop is minimaal. Mogelijkheid om beneden ppl een zitkamer te realiseren.

 De woning is voorzien van een drietal keukens en een dubbele

 douche en een extra badkamer.

 

Indeling

hal, gang in L-vorm met garderobe/voorraadkast, toilet, MK, achteringang met sluis naar trapopgang met werkhoek naar verdieping, keuken, winkel met

 eigen ingang, woon/werk/slaapkamer a, woon/werk/slaapkamer met keuken, woon/werk/slaapkamer1, woon/werk/slaapkamer 2, woon/werk/slaapkamer 3, woon/werk/slaapkamer 4,

 

 

1e verdieping

overloop, inloop keuken, balkon, woonkamer, kleine slaapkamer, badkamer met toilet

 

 

Bijzonderheden

Het pand is ooit een Bed & Breakfast geweest vanwege het Natuurgebied Kardinge en haar sportaccomodaties. (Logies voor sporters en wandelaars).

Vele mogelijkheden om er een sociaal projekt te starten of praktijkgebeuren. Het is gebouwd als gehandicaptenwoning, de brede gangen en de automatische deur zijn nog intakt.

Bouwjaar

1984

Perceel opp.

358 m²

Inhoud

725 m³

Woon opp.

265 m²

Aantal kamers

8

Type object

hoekwoning

Aanvaarding

In overleg

 

 

Vraagprijs

€ 335.000,= k.k.

Locatie op de kaart

Buurt gegevens

Kadastrale kaart

360° foto’s

Bekijk omgeving

steluwvraag

Brochure

Stel uw vraag

Aanvullende informatie

Margreet Visser

0513 460 064

 

Info@woonstijlmakelaars.nl

Verkopende makelaar

Groningen

Groningen  is de hoofdstad van de provincie Groningen en dominerend onderdeel van de gelijknamige gemeente Groningen. Groningen wordt in de provincie ook kortweg aangeduid met Stad. De gemeente Groningen had per 31 dec. 2008 184.675 inwoners. Hoewel Groningen zelf een lager inwoneraantal heeft, behoort Groningen tot de tien grootste steden in Nederland. Groningen is een stad met veel gevarieerde handel en industrie. Groningen is ook een studentenstad met ruim 50.000 studenten.

Lees verder