Aan de gegevens vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend,   design by RiDi ©

 

 

 

 

 

 

Brouwerswal 22                    |                    8401 DA                    |                    Gorredijk                    |                    0513 460 064                    |                    info@woonstijlmakelaars.nl

Bouwtechnische keuring (APK)

Het is een misvatting te denken dat wanneer u potentiële kopers wijst op te verwachten onderhouds- en herstelkosten uw woning moeilijker te verkopen zou zijn. Integendeel, onze ervaring heeft geleerd dat het aanbieden van een rapport van de APK voor vastgoed aan potentiële kopers juist verkoopbevorderend is.

 

U kunt in overleg met uw makelaar de vraagprijs van uw woning afstemmen op de in het rapport genoemde kosten en tegelijk ook een potentiële koper duidelijk maken dat u daarmee rekening hebt gehouden. Vaak blijkt dat de kosten van bouwkundige problemen meevallen, het is handig wanneer u een geïnteresseerde daarover vakkundig kunt informeren. Het aanbieden van een bouwkeuringsrapport draagt bij aan een sfeer van vertrouwen en u biedt de koper de mogelijkheid het rapport direct te gebruiken bij de financiering van zijn of haar nieuwe woning indien hij of zij dat wenst.

 

Mocht u hier meer over willen weten dan kunt u het beste contact op nemen met ons kantoor.

 

Energielabel:

Dit wordt binnenkort wettelijk geregeld. U kunt dan uitsluitend uw woning bij het kadaster laten inschrijven als u ook een energielabel bij uw woning aanleverd.

Woonstijl makelaars kan ook dit voor u verzorgen bij aankoop of verkoop van uw woning.